



### **DAY 1 May 19 Monday**

Expo Hall Open for VIPs 2:00PM. Expo Hall Open for All 2:30-9:30PM

Art Show & Sale Open 8:00AM - 9:30PM

Both are open to attendees only

#### **PRE-CONVENTION**

	Demo Stage / Oil		Watercolor	Demo Stage II / Pastel Stage	
7:00AM - 12:00PM	Scott Christensen Pre-Convention Oil Workshop		Joseph Zbukvic Pre-Convention Watercolor Workshop	Pre-Convention Basics Course*; Carrie Curran	
12:00 - 12:45PM	Lunch (on your own)				
12:45 - 2:30PM	Scott Christensen Pre-Convention Oil Workshop		Joseph Zbukvic Pre-Convention Watercolor Workshop	Pre-Convention Basics Course*; Carrie Curran	
2:45 - 3:45PM	Newcomers Orientation and Friend Finder — open to all	n No Programming		ing	

#### **CONVENTION**

	MAIN STAGE
3:45 - 4:00PM	Doors Open
4:00 - 7:00PM	Opening Ceremony, PleinAir Salon Awards, Lifetime Achievement Award
7:00 - 8:30PM	Cocktail Party





# DAY 2 May 20 Tuesday

Expo Hall Open 8:00AM-4:00PM Art Show & Sale 8:00AM-3:30PM Both open to the public

Both open to the public					
	Main Stage	Pastel Stage	Water Media Stage	Demo Stage	Expo Hall Stage
8:00 - 8:25AM	Home Room	No Programming			
8:35 - 9:55AM (80 min)	Kathleen Dunphy Demo & Talk	Lyn Diefenbach	Tim Oliver	Kathie Odom	Ken Salaz Oil Demo
10:05 - 11:05AM (60 min)	Farraday Williams - Art Lecture	Jeff Olson - Pastel Presentation	Barbara Tapp	Christine Lashley	No Programming
11:15 - 12:35PM (80min)	Mark Boedges	Kim Lordier	Lisa Wang	Johanne Mangi	Richie Vios Watercolor Demo
12:40 - 1:40PM (60 min)	Podcast with Eric Rhoads			Frank Ordaz sponsored by BLICK Art Materials	Laura Alten Oil Demo
1:50 - 3:10PM (80 min)	Cindy Baron Demo	Albert Handell	Geoffrey Allen	Kyle Ma	Debra Huse Oil Demo
Home room	Home Room	No Programming			

#### **LATE AFTERNOON & EVENING**

	OUTDOORS			
3:30 PM	Buses Load	Buses load at 3:	30-3:45PM outsic	le the Nugget Hotel (Reno) and
4:00PM - 7:00PM	Paint-Out	drive to the Riverwalk - Reno / possible alternate Car Museum, same area. Arrive 4:00-4:15PM. Paint for 3 hours. Buses load		
7:00 PM	Buses Load	7:00PM for retur	n to hotel.	
8:30 - 10:00PM	No Programming	Mary Garrish-Podnos / Oil Demo	Critique Session	No Programming





# **DAY 3 May 21 Wednesday**

Expo Hall Open 8:00AM-4:00PM Art Show & Sale 8:00AM-3:30PM Both open to the public

	Main Stage	Pastel Stage	Water Media Stage	Demo Stage	Expo Hall Stage
8:00 - 8:25AM	Home Room	No Programming			
8:35 - 9:55AM (80 min)	Mike Hernandez Acrylic - Gouache	Amanda Houston	Frank Eber	Kathleen Hudson - Oil	Scott Hamill - Oil
10:05 - 11:05AM (60 min)	Jean Stern - Lecture on Art History	Harley Brown / Presentation 60 min	Geoffrey Allen	Charlie Easton - Acrylic	No Programming
11:15AM - 12:35PM (80min)	Joseph Zbukvic	Bill Schneider	Amit Kapoor	John McDonald - Oil	Jim Wodark - Oil
12:40 - 1:40PM (60 min)	Art Marketing Boot Camp™ with Eric Rhoads				Paul Kratter Oil/Acrylic
1:50 - 3:10PM (80 min)	Bill Davidson	Lon Brauer	Steve Mitchell	Beth Bathe	Melanie Levitt / Palette Knife
		Quick reminder a	about busses at e	end of each sessi	on

#### **LATE AFTERNOON & EVENING**

	OUTDOORS			
3:30 PM	Buses Load			
4:00 - 7:00PM	Paint-Out		30-3:40PM outsic City. Arrive 4:00-4 return to hotel.	 ,
7:00 PM	Buses Load			
8:30 - 10:00PM	Nocturne Demo and Paint Along. Meet in the Lobby at 8:00PM	Ellen Howard Watercolor/ Gouache	Lori McNee (Oil)/ Critique	





# **DAY 4 May 22 Thursday**

Expo Hall Open 8:00AM-1:00PM Art Show & Sale 8:00AM-1:00PM Both open to the public

Both open to the public					
	Main Stage	Pastel Stage	Water Media Stage	Demo Stage	Expo Hall Stage
8:00 - 8:25AM	Home Room	No Programmino	9		
8:35 - 10:15AM	Joseph McGurl Demo	Pastel Demo	Water Demo	Demo	Demo
10:25 - 11:25AM	2026 VENUE REVEAL Your opportunity to sign up at lowest possible price				
11:35AM - 12:50PM	Scott Christensen				
12:55 - 1:15PM	Closing Ceremony				

#### **AFTERNOON & EVENING**

	OUTDOORS	
1:30 PM	Buses Load	Buses load at 1:30 PM outside the Nugget Hotel (Reno) and drive
2:30 - 6:00PM	Paint Out	to Stampede / Tahoe National Forest, Arrive 2:30PM. Buses load at 6:15PM for return to hotel.
6:00 PM	Buses Load	Return to hotel at 7:00PM
	MAIN STAGE	
8:00 PM	Party	





# DAY 5 May 23 Friday

Gallery and Expo Hall Closed

### **PAINT OUT**

08:00	Buses Load	
09:00	Paint-Out	Buses load at 8AM outside of the Nugget Hotel (Reno) - travel to
15:45	Buses Load	Sand Harbor - Buses load 3:45pm return to hotel.